100KP jooks

Vahetult enne Jaani toimus Albus, Valgehobusemäel viies 100KP o-jooks, millest ka mina esmakordselt osa võtsin. Arvestades võistluste taset, raskusastet( loe: pikkust) ja asjaolu, et veel pühapäeva õhtul oli viimane rahvatantsutreening enne 30.06 algavaid üldproove otsustasin valida 21B raja, millel 70KP-d.

Aga eelnevalt veel toimus Nelijärvel O-jooks Üks-Ühele. Laupäevane võistlus oli minu 2. O-võistlus üldse ja kohe nii edukas - nimelt oli osavõtjaid vähe ja paljud pelgasid põhiklassi siis saavutasin kohe auväärse II koha kahe osaleja seas. Koht kohaks, aga võistlus ise oli mõnus. Eeljooksu 2,6 km ring viis meid vihmamärga metsa. Rada oli väga mõnus ja vaheldusrikas ning finišiKP oli väga kavalalt paigutatud metsasihiteele vahetult peale tohutut poriloiku. Ja selle planeeringuga ei oldud eksitud, sest vähemalt mina ja minu järgi veel üks võistleja otsustas vaatamata porilõigule kiiresti finišisse jõuda ja seda läbi sellesama poriloigu, mis tagantjärele osutus ligi meetri sügavuseks kahe traktorirööpaga "tiigiks". Poolfinaal ja finaal olid juba "tulemuse vormistamine".

Raskele majanduslikule olukorrale viidates loobusin ma tagasisõidust Tallinnasse kahe võistluse vahel ja ööbisin koos Saaraga Kõrvemaa kauni looduse rüpes ning 06:15 oli esimene äratus, kuna kägu otsustas oma hommikukukkumisega alustada. ;P

Minu 100KP O-jooks, mis isiklikult oli siis 70KP jooks oli taaskord meeleolukas ja mitte vähem edukas. Peale 2 tunni ja 1 minutilist ja 3 ringi läbimist erinevate kaartidega olime Saaraga finišis 14. ajaga.

Väikesed möödajooksud ja silmamoonutused kaarti lugedes kuuluvad veel asja juurde, kuid ma arvan, et 10-15 minutit oleksin ehk suutnud kiirem olla, aga see oleks ka kõik olnud. Kel huvi suurem asja vastu, saab kõike tagant järele vaadata siit.

Lisan ka kaardi kõigi punktidega, kuid tegelikult joosti 3 ringi 3 kaardiga, millest teine oli reljeefikaart ja ülejäänud tavalised O-kaardid.

Paar päeva puhkust ja siis algab 6 päeva kestev Tantsupidu koos proovide ja treeningutega, mis kulmineeruvad 3 kontserdiga 3., 4. ja 5. juulil.

Kommentaarid

piLts ütles …
hei, palju õnne eduka jooksu puhul!arusaamatuks jäi, kas neid punne tuli läbida järjekorras? 70 KP tundub iseenesest suht palju, aga väiksed vahemaad ka, reljeef ka väga õudne ei tundunud..võrreldes nt põlvamaa kaartidega.

tahaks ka jahedas metsas ringi joosta:-)
Pärnakas ütles …
Jooksin nn 3 ringi, igaüks eri kaardiga, kus vaid selle konkreetse ringi punktid. 1-ne ja 3-s kaart olid tavalised, 2-ne aga vaid reljeefiga kaart.

Muidu ikka tavaline suundorienteerumine, kus järjekord määratud.

Populaarsed postitused sellest blogist

Valijakompass

Vaata ja sa märkad!

Montenegro ja Albaania