51. Jüriöö Tõrvas

Nagu lubatud, siis laupäeva hilisel õhtutunnil (21:30) astusime oma võistkonnaga (Outline) Jüriöö jooksu starti. Samal ajal, kui põhijooksu I ahetus teele asus pidime meie kõigepealt kaadripuzle kokku panema ja alles siis saime jooksukaardi kätte. 

1. KP saime ilusti "kätte", kuid teisest panime kõrvalt mööda ja pärast mõningast ringratast jooksmist leidsime ta siiski üles. Kolmanda KP-ga tuli suurim viga. Mina kui meie võistkonna eesjooksja ja põhikaardilugeja olin eelmise punkti möödajooksust veel veidi kõhklev ja teised arvasid, et oleme taas mööda jooksnud. Nii me siis juba enne KP-d seal mõned minutid võsas müttasime kuni ma lõpuks uuesti õige suuna ja teekonna "üles leidsin" ja meid 3. KP-sse juhatasin. Sellega lõppesid ka suuremad vead ning edasi jäid vaid väikesed kõrvale kaldumised. Üldiselt arvestasime ümberjooksudest saadavat vea ja ajakulu võitu ning kasutasime võimalikult palju teid. 

Esimese ringi (7,160 km) lõpetasime 1 tunni ja 36 minutiga ning olime sel hetkel kolmandad seiklussportlased viie võistkonna seas. Kahe raja vahel tuli pisikesi kummipalle ca 3 meetri kaugusel olevasse vaati visata. Suhteliselt kerge lisaülesanne. Teine ring tõotas kergem, sest distants oli juba ca 2 km lühem. Järve kalda KP juures oli siis 3 lisaülesanne, kus tuli "aja peale" joosta hüppetorni ning sealt oma nr kaasa haarata ja alla tagasi joosta. Selle lisaülesande sooritasin mina üksinda ja see andis mõnusa adrenaliinilaksu, sest üleval oli vaid 2 numbrit võetud ja see tähendas kolmandat kohta (mul jäi kuidagi see info registreerimata I ringi lõpus). Teine ring möödus samuti suuremate vigadeta. Heiki kangestunud jalad ja rakud jalgadel ning sellest tingitud "väsimus" ei võimaldanud meil väga tugevat jooksutempot hoida, kuid olime suht veendunud, et ega me II kohta suure tõenäosusega ei püüa ka. Finišis selguski, et olime suutnud säilitada oma III koha (aeg 2:55.19). Hiljem protokollist selgus, et kaotus II kohale oli 50 minutit. Jooksu "jälge" saab vaadata siit: 51. Jüriöö jooksu träkk.

Kaartidel punane joon tähistab meie orienteeruvat liikumistrajektoori. Kokku võttes oli tore üritus toreda raja ja kaaslastega. Miks mitte ka järgmine aasta Keilas, kuid siis äkki juba põhidistantsil :)

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Valijakompass

Vaata ja sa märkad!

Montenegro ja Albaania