MTP2

Veidi on möödunud MTP2-st ja paras aeg on teha kokkuvõte.

Juhukse MTP2 avamisel. 
Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja
Ilmast: Kui mitte arvestada uduvihma vihmaks, siis ainult reedese treeningu eel ja ajal saime vihma ja tundsime märga. Ilma üle võib ju alati viriseda, kuid mu arust oli seekordne ilm väga mõnus
Olust ja õlust: Kuigi vihma oli vähe ei olnud MTP2 väga õllene, sest temperatuur ja suhteliselt tihe graafik ei andnud soodsat pinnast õllele. Üldiselt tuleb aga tunnistada, et Eesti mees kasutab esimesel võimalusel võimalust olles kodust eemal end vinti juua või siis lausa kasti panna. Õnneks Juhukse erines positiivselt sellest üldisest massist ja meil ei olnud probleeme vägijookidega. Vaid enne ja pärast viimast kontserti tühjendasime kamba peale mõned külmad õlled ja konjakid, kuid needki olid rohkem suusoojaks. :)
Tantsust ja peost: Pidudest õhtuti ma rääkida ei oska, kuna ööbisin kodus (V-Maarja), kuid pidudest väljakul tean rääkida nii mõnda. Üks päev ja 3 kontserti - vahepeal veel avamine - möödusid meeleolukalt ja lõbusalt. Suuri "kalasid" ei esinenud, kui välja jätta asjaolu, et meie niigi väiksem Juhukse 2 rühm (6 liiget + 1 külalisliige) tantsis 1 kontserdil "Head meest" 5-kesi. Õnneks või siis kahjuks keegi Andrest ei teinud (Andrest tegema tähendab keset kontserti oma kohale jookmist vähemalt üle poole väljaku).
Üldist: Pidu oli tore - vähemalt tantsijana, kuigi pealtvaatajate hulgas oli teatud nurinat ja kindlasti põhjendatud nurinat. Ka meie arutlesime teemal, et kas 1. klassi poisid kvalifitseeruvad Meeste tantsupeole või mitte, kuid kui korraldajad pidasid seda vajalikuks siis ega me nüüd protestiks tantsimata ka jäta. Edaspidi võiks aga MTP siiski jääda meestele ja me oleks selle nimel valmis 1-2 lisatantsu selgeks õppima.

Õnneks plaanitakse MTP3 alles 5 aasta pärast. Miks õnneks? Aga head asja saab ikka harva!!! :) Selle asemel aga plaanitakse tuleval aastal naiste tantsupidu, mis vähemalt esialgu tundub MTP mõtte kopeerimisena - aga eks näis. Seniks tantsudeni!

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Valijakompass

Vaata ja sa märkad!

Montenegro ja Albaania